Australian

National

University

Arts & music centre

Architectural Studio Third Year

The centre is situated next to the current ANU School of Music. The centre contains both public and student libraries, rare book storage, theatre and a display gallery. The building has six levels, on the side of Marcus Clarke St, to create a bridge between the public offices. The building's height steps down towards the private low rise ANU campus. The outside of the building is wrapped in a kinetic second skin, which can open and close, moderating the light and heat within each area of the building. The library section has a tapering triangular prism void running the height of the building.

GET IN TOUCH:

Tel: 0468 358 537

Email: julianbarrett@bigpond.com

© 2020 by Barrett Design

*All Projects Are Concepts Only

CONTACT US: